İçeriğe atla

Bültene abone olun, ilk siparişinizde 100 TL indirim kazanın!

Pegia Kadın Ayakkabı DG6100 Siyah

Normal fiyat
Normal fiyat 2.699,00 TL
İndirimli fiyat 1.619,40 TL40%
Marka: Pegia
Dış Materyal: Hakiki Deri
İç Materyal: Hakiki Deri Astar
Topuk Boyu: 3,5 cm
Ürün Yüksekliği: 9,5 cm
Kalıp: Standart kalıp
Pegia Kadın Ayakkabı, ultra hafif yapısı ve esnek taban tasarımıyla gün boyu konforu ön planda tutan bir kullanım sunar. Hakiki deri dış yüzeyi, nefes alabilir yapısıyla ayağın doğal dengesini desteklerken; slip-on formu sayesinde pratik ve rahat bir giyim deneyimi sağlar.
Hakiki deri astar, ayağın ayakkabı içinde rahat etmesine yardımcı olurken yumuşak dokusuyla uzun süreli kullanımlarda bile konfor hissini korur. 3,5 cm topuk boyu ve dengeli taban yapısı, günlük şehir temposunda güvenli ve rahat adımlar atmanıza destek olur.
Pegia kadın ayakkabı modelleri, Türkiye’de usta zanaatkârların el işçiliğiyle üretilmektedir. Üretimin her aşamasında kalite, hafiflik ve dayanıklılık ön planda tutulur.
Temizlik için nemli bir bezle silinmesi önerilir. Hakiki derinin formunu ve yumuşaklığını korumak adına sitemizde yer alan deri bakım ürünleri kategorisinden uygun bakım ürünleriyle düzenli bakım yapılması tavsiye edilir.
Öne Çıkan Özellikler
  • Hakiki deri dış yüzey
  • Hakiki deri astar
  • Kaydırmaz ve esnek taban yapısı
  • Ultra hafif ve konforlu tasarım
  • Günlük kullanıma uygun slip-on form
  • Türkiye’de el işçiliğiyle üretim
Sürdürülebilirlik Bildirisi: Ürünlerimizde, çiftliklerde besi amaçlı yetiştirilen hayvanların yan ürünü olan deri kullanılmaktadır. Bu hayvanlar derileri için yetiştirilmemektedir. Ürünlerimizin hiçbirinde domuz derisi kullanılmamaktadır.
Siyah kadın ayakkabı, zamansız şıklığıyla her sezon gardıropların vazgeçilmez parçaları arasında yer alır. Günlük kombinlerden ofis stiline kadar geniş bir kullanım alanı sunarak şehir hayatında konforlu ve güçlü bir duruş sağlar.

Ücretsiz Kargo

Güvenli Alışveriş

Kapıda Ödeme

12 Ay Taksit Fırsatı

Sadece Derimarket'te

Hediye Paketi Seçeneği