Facebook Veri Silme Talimatları

 

Değerli müşterimiz,

'Facebook İle Giriş' özelliğini aktif ettiyseniz, veri silme ve özellik iptalini hesabınızdan yapabilirsiniz.

 

Nasıl Yapılır?

  • Siteye giriş yapın,
  • Sağ üst alanda yer alan üye adınıza tıklayarak 'Hesabım' bölümüne giriş yapın,
  • Soldaki menüden, 'Sosyal Medya Hesaplarım' başlığına tıklayın,
  • Açılan sayfada, Facebook ikonun sağındaki 'Bağı Kopar' butonuna tıklayın,

Bu işlemden sonra Facebook hesabınız ile yetki verdiğiniz bağlantı koparılacak ve 'Facebook İle Bağlan' özelliğiniz iptal edilecektir. Facebook'un bizimle paylaştığı verileriniz de silinecektir.

WhatsApp Sipariş
Çalışma Saatlerimiz
Hafta İçi 09.00 - 18.30