İçeriğe atla

Bültene abone olun, ilk siparişinizde 100 TL indirim kazanın!

Collonil Ayakkabı Boyası CL5282 Siyah

Normal fiyat
Normal fiyat 399 TL
İndirimli fiyat 279 TL30%
Marka: Collonil
Ürün Tipi: Self Shine Lanolinli Sıvı Ayakkabı Boyası (Siyah & Renksiz)
Üretim Yeri: Almanya
Ürün Miktarı: 50 ml cam şişe, sünger aplikatörlü
Kullanım Alanı: Pürüzsüz deri ve çoğu suni deri ayakkabı ile botlar için hızlı parlaklık ve renk yenileme
Collonil Self Shine, yoğun parlaklık sağlayan ve cilalama gerektirmeyen sıvı ayakkabı boyasıdır. Lanolin ve balmumu bazlı formülü, pürüzsüz deri yüzeyi besleyerek kuruma ve çatlamaya karşı korumaya yardımcı olurken suya dayanıklı bir film tabakası oluşturarak günlük neme karşı ekstra koruma sağlar. Tek uygulamayla birkaç gün süren parlaklık sunduğu için, çoğu kullanıcı için haftada bir bakım yeterlidir ve 50 ml’lik şişe yaklaşık 60 uygulamaya kadar dayanır.
Pratik sünger başlığı sayesinde ürün doğrudan şişeden uygulanır; ek fırça veya bez gerektirmez. Bu da Self Shine’ı evde, ofiste veya seyahatte hızlı ayakkabı bakımı için vazgeçilmez bir çözüm haline getirir.
Kullanım Önerisi:
  1. Ayakkabı yüzeyini yumuşak bir bez veya fırçayla toz ve kirden arındırın, tamamen kurumasını bekleyin.
  2. Şişeyi iyice çalkalayın.
  3. Sünger aplikatörü deri yüzeye bastırarak boyanın süngere gelmesini sağlayın, ardından ince ve eşit bir tabaka halinde tüm yüzeye yayın.
  4. Ürünün kendi kendine kuruması için birkaç dakika bekleyin; ekstra cilalama gerekmez. Daha yoğun parlaklık isterseniz, kuruduktan sonra yumuşak bir bezle hafifçe üzerinden geçebilirsiniz.
Öne Çıkan Özellikler
  • Lanolin ve balmumu bazlı formülüyle deriyi besleyen, kendi kendine parlayan sıvı ayakkabı boyası
  • Siyah versiyonu, siyah ayakkabılarda derin rengi yenileyip çizik ve aşınmaları kapatır
  • Renksiz versiyonu, her renkteki pürüzsüz deri ayakkabıya parlaklık verir ve rengi değiştirmez
  • Cilalama gerektirmeden, birkaç gün süren yoğun parlaklık sağlar; haftada bir uygulama çoğu kullanıcı için yeterlidir
  • Sünger aplikatörlü 50 ml cam şişe ile pratik, temiz ve hızlı kullanım; yaklaşık 60 uygulama kapasitesi
Siyah: Siyah deri ve suni deri ayakkabılarda derin siyah rengi yeniler, matlaşan bölgeleri kapatır ve küçük çizik ile aşınmaları gizler.

Ücretsiz Kargo

Güvenli Alışveriş

Kapıda Ödeme

12 Ay Taksit Fırsatı

Sadece Derimarket'te

Hediye Paketi Seçeneği